blommor i en välskött trädgårdFör den som långsiktigt vill bli av med mossan i gräset och vill förhindra spridningen räcker det inte att enbart behandla med lösningar och bekämpningsmedel. Då krävs istället regelbunden trädgårdsskötsel och insatser som motverkar att ogräs och mossa får fäste.

Det finns ett flertal användbara trädgårdsmaskiner som kan användas i detta syfte. Gräsmattan hålls välklippt med en traditionell gräsklippare eller robotgräsklippare. Denna utrustning kompletteras lämpligen med en mossrivare eller vertikalskärare.

Dessa produkter och många flera billiga trädgårdsmaskiner kan du hitta i någon av våra listade trädgårdsbutiker. Vi har samlat populära trädgårdsbutiker med försäljning online.

Buildor

Buildor är som ett riktigt byggvarhus fast på nätet. Handla samma varor online som i din lokala byggbutik fast billigare. Har ett relativt stort sortiment av trädgårdsmaskiner från välkända varumärken. Buildor erbjuder prisgaranti på samtliga varor vilket innebär att om du hittar samma produkt i en annan webbutik till ett lägre pris än hos Buildor kan du få tillbaka mellanskillanden på ditt köp.


Produkter och trädgårdsmaskiner mot mossa: WOLF-Garten Gräsmattegödsel ANTI-MOSSA med järn, Neudorff Moss Effekt, WOLF-Garten Vertikalskärare, MTD Vertikalskärare, ARNOLD Mossrivningskniv, MTD Mossrivarbalk, Pendelvertikalskärare, Black & Decker Mossrivare, BOGSERAD MOSSRIVARE.


Fördelar:

  • Fri frakt på allt
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Prisgaranti
Besök butiken

Övriga bygg och trädgårdsbutiker